ویزای 190 استرالیا

یکی از پرطرفدارترین ویزاهای کاری برای مهاجرت به استرالیا ویزای 190 استرالیا است. همان‌طور که می‌دانید استرالیا با شرایط اقتصادی ویژه و زمینه‌های مناسب و متنوع اشتغال، یکی از مقاصد مطلوب برای مهاجرت است. ساده‌ترین روش مهاجرت به استرالیا استفاده از روش‌های مهاجرت کاری و دریافت اقامت دائم است.

مهاجرت کاری روش‌های متنوعی دارد که برای هرکدام ویزاها و ساب‌کلاس‌های متفاوتی در نظر گرفته شده است. هریک از این ویزاها مزایا و امکانات متنوعی را در اختیار شما می‌گذارد. در این مقاله از موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام به بررسی ویزای 190 استرالیا و مزایا و شرایط خاص آن می‌پردازیم.

ویزای 190 استرالیا
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. ویزای 190 استرالیا

ویزای 190 استرالیا 2023

این ویزا یکی از انواع ویزاهای اسکیل ورکر ایالتی و اسپانسری است. افراد دارای مهارت و تخصص خاص در یکی از مشاغل مورد نیاز استانی که بتوانند حداقل امتیاز را در سیستم امتیازدهی استرالیا کسب کنند واجد شرایط دریافت این ویزا هستند. همچنین دریافت تائیدیه مثبت ارزیابی و داشتن یک اسپانسر دولتی برای دریافت این ویزا ضروری است.

ویزای 190 یک ویزای کار و اقامت دائم است که به شما امکان کار و زندگی به مدت نامحدود در استرالیا را می‌دهد. شما می‌توانید با دریافت این ویزا برای اقامت دائم خانواده خود به همراه کار و تحصیل هم اقدام کنید. در این مقاله شرایط و مدارک لازم این ویزا را بر اساس قوانین 2023 شرح می‌دهیم.

اخذ ویزای 190 استرالیا در سال 2023

شرایط ویزای 190 استرالیا

  • داشتن تخصص در یکی از مشاغل مورد نیاز استرالیا
  • تائیدیه مثبت ارزیابی مهارت
  • کسب امتیاز 65 به بالا
  • داشتن یک اسپانسر از دولت‌های مرکزی یا ایالتی
  • ارسال درخواست علاقه‌مندی با فرم EOI استرالیا
  • سن بین 18 تا 45 سال
  • مدرک زبان معادل آیلتس 6
  • تائیدیه سلامت و احراز هویت

لیست مشاغل ویزای 190 استرالیا

اصلی‌ترین شرط دریافت این ویزا تخصص در زمینه یکی از مشاغل مورد نیاز استرالیاست. دولت مرکزی استرالیا و هرکدام از ایالت‌ها هرساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود ارائه می‌دهند. این لیست در سایت اداره مهاجرت استرالیا قابل مشاهده است و پیوسته به‌روزرسانی می‌شود.

با توجه به تنوع و گستردگی مشاغل در استان‌های مختلف استرالیا بهتر است ابتدا با استفاده از خدمات مشاوره هلدینگ رسام از وجود تخصص خود در لیست نیازمندی‌های استانی مطلع شوید. اطلاع از تقاضای بازار استرالیا در مشاغل مختلف به شما در تصمیم‌گیری بهتر و انتخاب روش مطمئن‌تر کمک می‌کند.

لیست مشاغل مورد نیاز برای ویزای 190 استرالیا

محاسبه امتیاز ویزای 190 استرالیا

برای اینکه موفق به دریافت ویزای 190 شوید لازم است حداقل 65 امتیاز بر اساس معیارهای زیر کسب کنید:

  • سطح زبان
  • سابقه کار تخصصی
  • مدرک تحصیلی
  • سن
  • امتیازات وابسته
  • سایر موارد (مثل 5 امتیاز کمکی که می‌توانید از ایالت معرفی‌کننده دریافت کنید)

 در این سیستم هرکدام از معیارها طیفی از امتیازات را شامل می‌شوند که میزان نزدیک بودن شرایط شما به شرایط مورد نیاز را ارزیابی می‌کنند.

جدول امتیاز بندی ویزای 190 استرالیا

معیارهای ذکر شده به شرح زیر ارزیابی می‌شوند.

سن
18-24 سال 25 امتیاز
25-32 سال 30 امتیاز
33-39 سال 25 امتیاز
40-44 سال 15 امتیاز

 

مدرک زبان
سطح Competent :
آیلتس 6، تافل 64، پی‌تی‌ای 36
0 امتیاز (لازم)
سطح Proficient :
آیلتس 7، تافل 98، پی‌تی‌ای 65
10 امتیاز
سطح Superior :
آیلتس 8، تافل 113، پی‌تی‌ای 79
20 امتیاز

 

سابقه کار
کمتر از 3 سال 0 امتیاز
3-4 سال 5 امتیاز
5-7 سال 10 امتیاز
بالای 8 سال 15 امتیاز

 

مدرک تحصیلی
مدرک پایان‌دورۀ فنی 10 امتیاز
دیپلم 10 امتیاز
کارشناسی و کارشناسی ارشد 15 امتیاز
دکترا 20 امتیاز

 

مدرک انجمن زبان
داشتن مدرک عضویت در انجمن‌های زبان یا گواهینامۀ ناتی (NAATI) 5 امتیاز

 

وضعیت تاهل
مجرد هستید یا همسر شما شهروند استرالیاست 15 امتیاز
همسر شما متقاضی گرفتن همین ویزاست و شرایط سن، دانش زبان و سابقه‌کار را دارد 10 امتیاز
همسر شما متقاضی گرفتن همین ویزاست و در سطح Competent  به انگلیسی مسلط است 5 امتیاز

 

اسپانسرشیپ
داشتن دعوت‌نامۀ استانی یا اسپانسر فامیلی 15 امتیاز

 

مزایا و معایب ویزای 190 استرالیا

مزایای این ویزا عبارتند از:

  • دریافت اقامت دائم و نامحدود
  • اشتغال و تحصیل در استرالیا
  • بیمه رایگان و خدمات بهداشتی و پزشکی (Medicare)
  • امکان اخذ شهروندی
  • ورود و خروج آزاد به استرالیا تا 5 سال
  • اقامت اعضای خانواده و افراد تحت تکفل مالی و…

و اما معایب این ویزا موارد زیر هستند:

  • شرایط نسبتا سخت‌گیرانه در امتیازدهی
  • رقابت بیش‌تر به‌دلیل تقاضای زیاد
  • محدودیت سنی
  • الزام داشتن اسپانسر دولتی

بررسی مزایا و معایب ویزای 190 استرالیا

هزینه ویزای 190 استرالیا

هزینه‌های دریافت این ویزا شامل هزینه‌های جداگانه برای صدور ویزای متقاضی و همراهان وی و گواهی ارزیابی مهارت و بررسی پرونده و ترجمه مدارک و… می‌شود. این موارد به‌صورت دوره‌ای تغییر می‌کنند. درحال حاضر طبق تعرفه‌های اداره مهاجرت استرالیا در ابتدای 2023 این هزینه‌ها به شرح زیر است:

هزینه‌ی صدور ویزا برای خود متقاضی 4240 دلار، برای همسر و فرزندان تحت تکفل بالای 18 سال نفری 212000 دلار و هر فرزند زیر 18 سال 106000 دلار است. همچنین هزینه تائیدیه ارزیابی مهارت باتوجه به حوزه شغلی و سازمان سنجش مهارت از 300 تا 1500 دلار متفاوت است و حدود 300 دلار هم هزینه بررسی پرونده شماست که در بعضی ایالت‌ها کمتر است.

سایر هزینه‌ها مثل مشاوره با موسسات مهاجرتی و ترجمه مدارک و هزینه‌های متفرقه هم مقدار ثابتی ندارد. شما می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر درمورد هزینه‌ها را از مشاورین مهاجرتی ما در هلدینگ رسام دریافت کنید.

دیگران می خوانند: ویزای سرمایه گذاری استرالیا

تفاوت ویزای 190 و 491

ویزای 491 استرالیا هم مانند ویزای 190 استرالیا از ساب‌کلاس‌های پرطرف‌دار استرالیاست که البته شباهت‌های زیادی هم با ویزای 190 دارد. هر دوی این ویزاها نیازمند حداقل 65 امتیاز و محدودیت و شرایط یکسان از نظر سن، مدرک زبان و آزمون ارزیابی مهارت در مشاغل مورد نیاز و داشتن اسپانسر هستند. همچنین هزینه هر دو روش یکسان است.

برای هر دو باید ابتدا درخواست علاقه مندی یا EOI را ارسال کنید و در صورت موافقت بقیه مراحل را طی کنید و امکان درخواست مستقیم از ابتدا وجود ندارد.

اما تفاوت اصلی این دو روش در مدت زمان اقامت و شرایط آن است. ویزای 190 اجازه کار و اقامت دائمی و ورود و خروج بدون محدودیت دارد اما ویزای 491  فقط اجازه کار در ایالت خاص و زمان محدود تحت شرایط و محدودیت‌های مشخص را می‌دهد. با ویزای 491 استرالیا شما می‌توانید 5 سال در منطقه مشخص کار کنید و حداقل باید تا 3 سال در آن ایالت اقامت داشته باشید.

همچنین در این 3 سال باید شرط حداقل درآمد سالانه (حدود 53900 دلار) را داشته باشید تا بتوانید برای ویزای 190 استرالیا و اقامت دائم اقدام کنید. درصورتی‌که با ویزای 190 می‌توان در هر ایالتی و تا هر زمانی اقامت داشت و کار کرد. به‌همین دلیل تقاضا برای ویزای 190 بالاتر و ظرفیت آن محدودتر است و به این ترتیب شرایط سخت‌گیرانه تری برای آن اعمال می‌شود و رقابت در آن سنگین‌تر است.

همین بالابودن تقاضا زمان بررسی پرونده‌های ویزای 190 را  طولانی‌تر می‌کند. این مورد هم از دیگر تفاوت‌های این دو ویزا است. این زمان برای ویزای 190 ممکن است 4 تا 22 ماه طول بکشد اما ویزای 491 از حداقل 3 ماه تا حداکثر 20 ماه زمان می‌برد.

تفاوت ویزای 190 و 491 استرالیا در چیست؟

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی یکی از روش‌های مهاجرت به استرالیا پرداختیم و ویزای 190 استرالیا را معرفی کردیم. شرایط لازم برای دریافت این ویزا و مزایای آن و تفاوت با ویزای 491 را بررسی کردیم. این ویزا یک ویزای اسپانسر ایالتی است که برای دریافت آن باید از طرف یک استان یا قلمرو در استرالیا نامزد شده و مورد حمایت قرار بگیرید. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام بهترین وکلای مهاجرت به استرالیا را گرد هم آورده است. با کمک گرفتن از متخصصان ما در اخذ انواع ویزاهای استرالیا از جمله ویزای 190 و ویزای 189 استرالیا، مسیر مهاجرت به استرالیا را می توانید آسان تر کنید. 

اگر به دنبال راهی مطمئن برای کار و اقامت دائمی در استرالیا هستید، از طریق پیج اینستاگرام هلدینگ رسام و یا تماس با مشاورین مهاجرتی هلدینگ رسام می‌توانید از جزئیات این روش مطلع شوید.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین