ویزای ۱۸۹ استرالیا

اگر در یک زمینه شغلی دارای تخصص و مهارت هستید و قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید، این مقاله یکی از راه‌های آسان مهاجرت از طریق مهارت حرفه‌ای به استرالیا را به شما معرفی می‌کند. در ادامه این مطلب با ما در موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام همراه باشید تا همه‌ی اطلاعات مورد نیاز در مورد این ویزا اعم از شرایط، هزینه‌ها و مزایای آن را در اختیار شما قرار دهیم.

ویزای 189 استرالیا
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. ویزای ۱۸۹ استرالیا

از بین انواع روش‌های کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری، پناهندگی و… برای مهاجرت به استرالیا، مهاجرت کاری به‌دلیل تنوع ویزاها از محبوبیت ویژه‌ای بین مهاجران برخوردار است. ویزای 189 استرالیا یکی از انواع ویزاهای کاری و مهارتی است که باتوجه به تنوع مشاغل مورد نیاز در استرالیا روشی ساده و مناسب برای مهاجرت اکثر افراد است. همه کسانی که تمایل دارند در حوزه تخصص و مهارت خود مشغول به‌ کار شوند و اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند می‌توانند از طریق این ویزا اقدام کنند.

ویزای 189 استرالیا 2023

مهاجرت کاری به استرالیا با ویزاهای مهارتی متنوعی انجام می‌شود. یکی از این ویزاها، ویزای مهارتی مستقل 189 یاSkilled Independent visa (subclass 189)  است که بدون نیاز به اسپانسر ایالتی قابل دریافت است. شما هم اگر مهارت و تخصص خاصی در یکی از مشاغل مورد نیاز این ویزا دارید می‌توانید درصورت کسب حداقل امتیاز در سیستم امتیازدهی این ویزا را دریافت کنید.

این ویزای مستقل مهارتی به شما امکان کار و زندگی در هر ایالت را بدون نیاز به اسپانسر می‌دهد. شما می‌توانید با دریافت این ویزا در ایالت دلخواه خود بدون محدودیت اقامت داشته و به‌صورت مستقل مشغول به کار شوید. همچنین امکان تحصیل در استرالیا هم با این روش برای شما فراهم می‌شود. این روش به آسانی منجر به دریافت اقامت دائم و حق شهروندی استرالیا می‌شود. در ادامه شرایط و مراحل دریافت این ویزا را بر اساس قوانین 2023 شرح می‌دهیم.

ویزای 189 استرالیا

تفاوت ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ استرالیا

ویزاهای 189 و 190 استرالیا هر دو از ویزاهای مهارتی هستند که افراد با داشتن تخصص در یکی از مشاغل مورد نیاز این ویزاها می‌توانند برای دریافت آن اقدام کنند. تفاوت عمده ویزای 189 استرالیا با ویزای 190 در وجود اسپانسر یا نامزدی ایالتی است. ویزای 190 مناسب افراد متخصصی است که توسط دولت استرالیا یا یک ایالت معرفی و حمایت شده‌اند. اما هر دو ویزا از نظر شرایط سنی، حداقل امتیاز لازم و نمره مثبت ارزیابی مهارت، یکسان هستند.

برای دریافت ویزای 190 استرالیا لازم است که یک اسپانسر در یک ایالت حامی شما باشد. در عین حال دریافت اقامت دائم استرالیا در این روش مشروط بر 2 سال اقامت و کار در ایالت مربوطه در بدو ورود شما به استرالیا است. اما ویزای 189 یک ویزای مستقل مهارتی است که به حامی نیاز نداشته و منجر به اقامت دائم بدون قید و شرط می‌شود.

با دریافت ویزای 189 شما در انتخاب ایالت برای کار و زندگی آزاد هستید و برخلاف ویزای 491 استرالیا و ویزای 190 مجبور به اقامت یا کار در مناطق خاصی نیستید.

تفاوت ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ استرالیا چیست؟

امتیاز بندی ویزای ۱۸۹ استرالیا

تعدادی از ویزاهای کاری استرالیا براساس سیستم امتیازبندی به متقاضیان اعطا می‌شود. این سیستم متقاضیان را با معیارهایی مثل سن، تحصیلات، سابقه کاری، دانش زبان و… ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند. برای دریافت این ویزاهای مهارتی و همچنین ویزای سرمایه گذاری استرالیا و کسب رتبه مناسب در این سیستم باید موفق به دریافت حداقل 65 امتیاز شوید. عددی که به هر یک از شاخص‌ها تعلق می‌گیرد نشان‌دهنده نزدیکی شرایط شما به شرایط مطلوب است.

معیارهای ارزیابی طیف معیار امتیاز معیار
سن

 

18-24 25 امتیاز
25-32 30 امتیاز
33-39 25 امتیاز
40-44 15 امتیاز
مدرک زبان سطح Competent، آیلتس 6، تافل 64، پی‌تی‌ای 36 0 امتیاز
سطح Proficient ، آیلتس 7، تافل 98، پی‌تی‌ای 65 10 امتیاز
سطح Superior،  آیلتس 8، تافل 113، پی‌تی‌ای 79 20 امتیاز
وضعیت تاهل همسر متقاضی با داشتن سطح مناسب از فاکتورهای سن، دانش زبان و سابقه کار متقاضی ویزای 189 استرالیا باشد. 10 امتیاز
همسر متقاضی با سطح Competent زبان متقاضی ویزای 189 باشد. 5 امتیاز
متقاضی مجرد باشد یا همسر متقاضی شهروند یا مقیم دائم استرالیا باشد. 10 امتیاز
سابقه حرفه‌ای 0-3 سال 0 امتیاز خارج از استرالیا/ 0-5 امتیاز داخل استرالیا
3-5 سال 5 امتیاز خارج از استرالیا/ 10 امتیاز داخل استرالیا
5-8 سال 10 امتیاز خارج از استرالیا/ 15 امتیاز داخل استرالیا
بالای 8 سال 15 امتیاز خارج از استرالیا/ 20 امتیاز داخل استرالیا
سابقه کار حرفه‌ای داخل استرالیا 1 سال در رشته‌ی حسابداری، فناوری اطلاعات و رشته‌های مهندسی 5 امتیاز
مدرک تحصیلی دکتری 20 امتیاز
فوق لیسانس 15 امتیاز
لیسانس 10 امتیاز
دیپلم 10 امتیاز
گواهینامه پایان دوره فنی 10 امتیاز
مدرک تحصیلی در استرالیا دکتری یا فوق لیسانس 10 امتیاز
دیپلم یا گواهی تجارت 10 امتیاز
گواهینامه پایان دوره فنی 5 امتیاز
مدرک انجمن زبان مدارک عضویت در انجمن یا گواهینامه NAATI 5 امتیاز

لیست مشاغل ویزای ۱۸۹ استرالیا

از آن‌جا که اصلی‌ترین دلیل پذیرش مهاجران از طریق ویزاهای مهارتی کمبود نیروی کار متخصص در استرالیاست، دولت استرالیا همه‌ساله لیستی از نیازمندی‌های شغلی خود برای جذب علاقه‌مندان متخصص ارائه می‌دهد. از این‌رو داشتن مهارت تخصصی در یکی از حوزه‌‌های مورد نیاز ویزای 189 اصلی‌ترین شرط دریافت این ویزا است. باتوجه به این‌که لیست این مشاغل طولانی و متنوع است حتما قبل از هرگونه اقدام با مراجعه به سایت اداره مهاجرت استرالیا از آخرین تغییرات آن مطلع شوید.

همچنین می‌توانید از طریق مشورت با مشاورین مهاجرتی از نیازهای روز بازار کار کانادا و تناسب آن با تخصص خود مطمئن شوید و انتخاب بهتری داشته باشید. به خاطر داشته باشید هرکدام از مشاغل این لیست سازمان ویژه‌ای برای ارزیابی مهارت شما و مدارک شغلی و تحصیلی‌تان دارند که لازم است قبل از هرکار برای این ارزیابی اقدام کنید.

لیست مشاغل ویزای ۱۸۹ استرالیا

شرایط ویزای 189 استرالیا

برای دریافت ویزای 189 استرالیا لازم است واجد شرایط زیر باشید:

  • وجود شغل و تخصص شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا
  • دریافت تائیدیه مثبت سنجش مهارت
  • کسب امتیاز بالای 65 در سیستم امتیازدهی
  • تکمیل و ارسال فرم درخواست علاقه‌مندی EOI استرالیا
  • سن زیر 45 سال
  • سطح زبان Competent معادل آیلتس 6
  • برخورداری از سلامت عمومی و ارائه تائیدیه پزشکی
  • عدم وجود سوءپیشینه

 

دیگران می خوانند: مهاجرت به کانادا

مزایای ویزای 189 استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق دریافت ویزای 189 روشی نسبتا ساده است که مزایای ویژه‌ای دارد. در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • دریافت اقامت دائم و نامحدود همزمان با صدور ویزا بدون شرط اقامت در ایالت خاص
  • امکان کار و تحصیل در هر شهر استرالیا به دلخواه
  • عدم نیاز به سرمایه‌گذاری
  • امکان استفاده از بیمه رایگان و خدمات بهداشتی و درمانی
  • امکان اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا پس از اولین ورود به استرالیا
  • امکان دریافت اقامت برای اعضای خانواده و افرادی که تحت حمایت مالی شما هستند.
  • امکان استفاده از وام و کمک‌های دولتی برای ادامه تحصیل و خرید خانه و…
  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت به استرالیا تا 5 سال

مزایای ویزای 189 استرالیا چیست؟

هزینه ویزای 189 استرالیا

هزینه‌های این ویزا علاوه‌بر ترجمه مدارک و بررسی پرونده، شامل هزینه دریافت تائیدیه ارزیابی مهارت و همچنین صدور ویزا برای شما و همراهانتان به‌صورت جداگانه می‌شود. به‌همین دلیل میزان دقیق این مبالغ بستگی به عوامل متعددی دارد. تعداد اعضای خانواده شما، تخصص، ایالت انتخابی و سایر شرایط می‌توانند این ارقام را تغییر دهند. طبق تعرفه فعلی در سال 2023 هزینه صدور ویزای 189 استرالیا به شرح زیر است:

هزینه‌ی صدور ویزای فرد متقاضی 4240 دلار، ویزای همراهان بالای 18 سال نفری 5520 دلار و همراهان زیر 18 سال، نفری 3010 دلار استرالیا است. همچنین هزینه دریافت گواهی ارزیابی و سنجش مهارت باتوجه به شغل شما و سازمان مربوطه‌ از 300 تا 1500 دلار متغیر بوده و بررسی پرونده شما هم حدود 600 دلار هزینه دارد. سایر هزینه‌های متفرقه هم مقدار مشخصی ندارند.

جهت اطلاع دقیق از هزینه‌های به روزرسانی‌شده بهترین کار کمک گرفتن از مشاورین مهاجرتی است. بهتر است برای انجام هرچه آسان‌تر کلیه مراحل و تکمیل و ارسال مدارک و پیگیری پرونده و… کار را به وکلای خبره مهاجرتی در هولدینگ رسام بسپارید.

اخذ ویزای 189 استرالیا با موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام

در این مقاله از رسام یکی از راه‌های رایج مهاجرت کاری به استرالیا را معرفی کردیم. اخذ ویزای 189 استرالیا یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین راه‌ها برای دریافت اقامت دائم استرالیاست. این ویزا بدون نیاز به اسپانسر امکان مهاجرت کاری و اشتغال در حوزه تخصصی شما را برایتان فراهم می‌کند. با دریافت این ویزا امکان کار، تحصیل و زندگی در کشوری زیبا، با اقتصادی امن و پایدار و فرهنگی متنوع، طبیعتی عالی و سطح بالای رفاه را برای خود و خانواده‌تان فراهم می‌کنید.

برای دسترسی به جدیدترین اطلاعات درمورد این ویزا از منابع موثق می‌توانید از طریق پیج اینستاگرام هلدینگ رسام با مشاورین ما در تماس باشید و قبل از هرگونه اقدامی از مشاورین ما راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید. وکلای مهاجرتی هلدینگ رسام با تجربه فراوان در امر مهاجرت می‌توانند شانس دریافت هرنوع ویزا را برای شما بالا برده و امتیاز و رزومه شما را جهت قبولی درخواست‌تان بهبود ببخشند.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین